JENAZAH PELAJAR MALAYSIA LEMAS DI MESIR SELAMAT DIKEBUMIKAN

KUALA LUMPUR: Jenazah penuntut Universiti Al-Azhar di Mesir yang meninggal dunia akibat lemas ketika mandi di sebuah sungai dalam daerah Al-Qanathir Al-Khairiyah telah selamat dikebumikan pada jam 11.50 malam tadi (waktu Malaysia).

Kedutaan Besar Malaysia Kaherah, Mesir memaklumkan jenazah Allahyarham Muhammad Firdaus Ab Rais, 25, dikebumikan di Tanah Perkuburan Malaysia Mesir, Bilbies.

@beritaalhijrah114

Jenazah penuntut Universiti Al-Azhar di Mesir yang meninggal dunia akibat lemas ketika mandi di sebuah sungai dalam daerah Al-Qanathir Al-Khairiyah selamat dikebumikan di Tanah Perkuburan Malaysia Mesir, Bilbies #beritaalhijrah #beritaditiktok #trendingnewsmalaysia #maut #meninggal #lemas #sungai #mesir #cairo #kaherah #alazhar #alazharuniversity

♬ original sound – Berita Alhijrah – Berita Alhijrah

“Solat Jenazah telah disempurnakan oleh Menteri Besar Kelantan Datuk Ahmad Yakob, yang kini berada di Mesir atas urusan lawatan rasmi.

“Pihak kedutaan mengucapkan terima kasih di atas segala kerjasama semua pihak yang terlibat,” katanya dalam satu kenyataan di Facebook.–AlHijrah Online

Leave a Reply