PANDANGAN JEMAAH TINGKAT MUTU PERKHIDMATAN AZ ZUHA GROUP TRAVEL & TOURS

Gambar fail jemaah umrah Az Zuha Travel & Tours

BANGI: Memberi pengalaman terbaik serta menjaga kebajikan para duyufurrahman sentiasa menjadi keutamaan syarikat pengendali haji dan umrah Az Zuha Group Travel & Tours.

Atas sebab itu syarikat berkenaan terus berusaha menambahbaik perkhidmatannya terutama melalui maklum balas bekas pelanggan.

Syarikat tersebut juga semalam telah menganjurkan program ‘Mutawif Cemerlang Dari Perspektif Pelanggan’ dengan menjemput bekas jemaah haji dan umrah Az Zuha Group Travel & Tours untuk memberikan pandangan mengenai perkhidmatan yang telah ditawarkan syarikat itu.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif Az Zuha Group Travel & Tours, Abdul Malik Abdul Raman, program yang turut dihadiri lebih 100 pembimbing umrah atau mutawif agensi tersebut penting untuk mendengar pandangan dan cadangan secara langsung bagi menambah baik perkhidmatan dan bimbingan di Tanah Suci.

“Hari ini kami menjemput bekas jemaah haji dan umrah yang pernah menggunakan khidmat kami untuk memberi komentar dan saranan apa yang patut kami tambah baik untuk perkhidmatan pembimbing umrah kita.

“Pihak kami menyambut baik saranan pelanggan dan kami rasa perkara itu sangat penting untuk kita ambil tindakan bagi memastikan mutu perkhidmatan kami akan terus meningkat dari masa ke masa,” katanya kepada media pada majlis tersebut.

Antara bekas pelanggan Az Zuha Travel & Tours yang hadir pada program ‘Mutawif Cemerlang Dari Perspektif Pelanggan’.

Dalam majlis yang sama, para mutawif turut disajikan dengan sesi tafaqquh dan program Pengukuhan Pembimbing Umrah Az Zuha.

Berpengalaman lebih 11 tahun dalam mengendalikan perkhidmatan umrah dan haji, Az Zuha Group Travel & Tours kini mempunyai tujuh cawangan di semenanjung Malaysia dan menawarkan pelbagai pakej umrah untuk bakal tetamu Allah SWT. — AlHijrah Online

Leave a Reply